De nieuwe wereldorde, het is dichterbij dan u denkt.

Het antichristelijk rijk is aanstaande.

 

Volgens een groeiende groep mensen wordt het jaartal 2012 genoemd als de tijd wanneer er een begin gemaakt zal worden met een nieuwe wereldorde. Het is voor christenen die in de Bijbel geloven absoluut aannemelijk dat we ons over een enige tijd in een ander tijdperk zullen bevinden. De Bijbel maakt langs profetische weg duidelijk dat er aan het eind der tijden een wereldrijk zal ontstaan, geleid door het ‘beest’. De Bijbel heeft het dan over een nieuw wereldrijk wat gaat komen, vlak voor de wederkomst van Jezus Christus. Dit rijk wordt het antichristelijk rijk genoemd opdat daarin één wereldleider de algehele macht zal hebben, genaamd de antichrist.  Het betekent o.a.:

  • één godsdienst bestaande uit vele wereldreligies onder leiding van een religeuze leiding die samenwerkt met de antichrist (Openb.13:14). Uiteindelijk zal het op een totale verering van de antichrist zelf uitdraaien.
  • de orthodoxe joden zullen de antichrist aannemen als de door hen verwachte Messias, omdat hij instaat zal zijn om een (schijn)vrede te brengen in het Midden Oosten. Ze zullen menen dat het Messias rijk zal aanbreken, omdat de antichrist er ook voor zal zorgen dat de joodse tempel op de autentieke plaats in Jeruzalem herbouwd wordt. Uiteindelijk zullen inzien dat ze bedrogen zijn, als de antichrist zelf gaat tronen die die tempel en zich laat vereren. (Joh.5:43, 1 Thes.5:3, Mat.24:15, 2 Thes.2:4)
  • één wereldrijk waarvan de economie totaal gecontroleerd wordt door de antichrist, niemand zal handel kunnen drijven zonder het teken van de antichrist. De beurzen en alle wereldhandel zal onder de totale controle van de antichrist komen. (Openb.13:17)
  • de wereld zal te maken krijgen met een lawine aan demonische machten, die de mensen zullen aanvallen en beinvloeden. Niet voor niets heeft de Bijbel het over de nacht waarin geen evangelie prediking meer mogelijk zal zijn (Joh.9:4, Openb.9)

Lees wat de Bijbel zegt over deze antichrist in Openb. 13:13-17
‘En het doet grote tekenen, zodat het zelfs vuur uit de hemel doet nederdalen op de aarde ten aanschouwen van de mensen. En het verleidt hen, die op de aarde wonen, wegens de tekenen, die hem gegeven zijn te doen voor de ogen van het beest. En het zegt tot hen, die op de aarde wonen, dat zij een beeld moeten maken voor het beest, dat de wond van het zwaard had en weer levend geworden is. En hem werd gegeven om aan het beeld van het beest een geest te schenken, zodat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken dat allen, die het beeld van het beest niet aanbaden, gedood werden. En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.’

De wereld is beslist aan het veranderen, we zien dat digitaal en electronisch bijna alles nu mogelijk is. Als men goed oplet dan kan men al zien dat het z.g. merkteken van het beest op dit moment in voorbereiding is . In het jaar 2012 is het systeem nu zo gemaakt dat ieder een eigen identiteit heeft die bekend zal staat bij de overheid. Maar het gaat binnen afzienbare tijd nog verder. Hierbij denk ik aan inwendige chips, barcodes, pasjes, enz.

En er zijn helaas maar weinig mensen die inzien wat de achterliggende gedachte hiervan is. Alles is gericht op één uiteindelijk doel namelijk ‘wereldmacht’ en dit zal uiteindelijk ook gestalte krijgen in het antichristelijk rijk, waarvan Jezus voorspelde dat het de zwartste bladzijde zal zijn van de wereldgeschiedenis (Mat.24: 21)

Want er zal dan een grote verdrukking zijn, zoals er niet geweest is van het begin der wereld tot nu toe en ook nooit meer wezen zal.’

Meer lezen, klik hier.

Over HH

Our desire is to preach the gospel of God's love in different ways. Also we would like to help other people, if you are in trouble or you need advice.
Dit bericht werd geplaatst in Antichrist, Bruid van Christus, Eindtijd, Jezus wederkomst, nieuwe wereldorde en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s